Serie

Skribent

Josefine Krischausky

9 augusti 2022 | 16:00

"Stranger Things"-skådisen Joe Keery till femte säsongen av "Fargo"

Även Jon Hamm och Jennifer Jason Leigh medverkar i nästa del av antologiserien, som kommer att innehålla mer komedi än tidigare säsonger.
"Stranger Things"-stjärnan Joe Keery har precis landat en roll i en annan välkänd tv-serie. Deadline rapporterar att skådespelaren är klar för den femte säsongen av hyllade "Fargo".
 
Keery kommer att spela en roll med namnet Gator Tillman, men i nuläget känner vi inte till några andra detaljer om de nya karaktärerna. Vi vet däremot att handlingen i de nya avsnitten kommer att utspela sig under 2019, och kretsa kring ett kidnappningsdrama. Häromdagen avslöjades det dessutom att tonen kommer vara mer humoristisk än i de tidigare säsongerna av dramaserien. 
 
Även skådespelarna Lamorne Morris ("New Girl") och Richa Moorjani ("Never Have I Ever") ansluter till ensemblen, som byts ut för varje ny säsong av antologiserien. Sedan tidigare står också Jennifer Jason Leigh ("Atypical"), Jon Hamm ("Mad Men") och Juno Temple ("Ted Lasso") med på rollistan för de kommande avsnitten. 
 
Keery har i samtliga säsonger av "Stranger Things" setts i rollen som Steve Harrington, som under seriens gång har blivit en av de främsta fan-favoriterna. Skådespelaren har också medverkat i filmer som "Free Guy" och "Spree", och är närmast aktuell i ett romantiskt drama med titeln "Marmalade". 
 
Säsong 5 av "Fargo" börjar spelas in denna höst. 
| 9 augusti 2022 16:00 |