Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 maj 2017 | 09:15

Tre tunga regissörer står på kö för DC:s ”The Flash”

Robert Zemeckis är en av förhands-favoriterna till den påkostade superhjältefilmen.
I höstas lämnade Rick Famuyiwa (”Dope”) jobbet som regissör på ”The Flash” då han inte kom överens med studion. Warner Bros kan ersätta honom med någon mycket mer erfaren.

Enligt rapporter är Robert Zemeckis (”Tillbaka till framtiden”), Matthew Vaughn (”X-Men: First Class”) och Sam Raimi (”Spider-Man”) de tre storfavoriterna till registolen. Det finns dock en del schema-konflikter att ta hänsyn till innan kontrakt kan skrivas på, berättar THR.

Oavsett vem av herrarna som får jobbet, står det klart att Warner Bros siktar på att få hjälp av ett tungt namn till sitt DC-universum. I skuggan av Marvels framgångar har studion kämpat med sina ambitiösa, visserligen framgångsrika men ofta problematiska och sågade, storfilmer som ”Batman v Superman” och ”Suicide Squad”. 
 
Här listar vi 5 misstag som DC behöver rätta till framöver, och ja, nya regissörer är rätt steg på vägen.

Spin-offen ”The Flash” fokuserar på karaktären som gästspelades av Ezra Miller i Zack Snyders ”Batman v Superman: Dawn of Justice”. Mer av den supersnabba hjälten ser vi redan i ”Justice League” i höst. Solofilmen planeras få premiär år 2020.
| 17 maj 2017 09:15 |