Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

1 november 2016 | 10:00

"The Flash"-filmen har just tappat sin regissör

Rick Famuyiwa lämnar uppdraget.
Med ungefär två och ett halvt år kvar till premiär har "The Flash" nu tappat sin regissör. Rick Famuyiwa, som gjorde sig ett namn med "Dope", har låtit meddela att han hoppar av projektet på grund av "kreativa meningsskiljaktigheter" med studion Warner Bros. Detta rapporterar The Hollywood Reporter.

Filmen befinner sig just nu i förproduktionsfasen med en planerad inspelningsstart i mars nästa år, men det är oklart om inspelningsstarten och sedermera premiären kommer att skjutas upp till följd av att Famuyiwa lämnar. "The Flash" har nu tappat två regissörer, då även den först påtänkte Seth Grahame-Smith hoppade av.

Famuyiwa säger så här om det hela:

- När Warner Bros. och DC kom till mig med erbjudandet om att regissera "The Flash" så var jag väldigt exalterad över möjligheten att få dyka in i den här fantastiska världen fylld av karaktärer som jag älskat ända sedan jag var liten, och fortfarande gör idag. Jag var också glad över att få arbeta med Ezra Miller, som är en fenomenal ung skådespelare. Jag pitchade en version av filmen som gick i linje med min röst, humor, och mitt hjärta. Och även om det är en besvikelse att vi inte kunde samarbeta den här gången så är jag tacksam för att jag fick chansen.

Vem tycker du bör ta över som regissör för "The Flash" nu när Famuyiwa lämnat?
| 1 november 2016 10:00 |