Film

Skribent

Alexander Svensson

23 maj 2024 | 19:00

Steven Spielbergs mystiska storfilm har fått ett premiärdatum

Vår tids mest kände regissör släpper ny film 2026!
Steven Spielberg, vår tids sannolikt mest ikoniske regissör, har en ny film på gång. Och det verkar bli en stor en. Projektet beskrivs som en “eventfilm”, och får premiär den 15 maj 2026. Maj brukar vara en typisk blockbuster-månad, så sannolikheten är att det rör sig om en publikfriande storfilm. 
 
Filmens handling och titel är okända i nuläget, men vi vet att det hela är baserat på en egen idé från Spielberg själv (alltså inte en ny film i en etablerad franchise), och att manuset skrivs av David Koepp, vars CV innehåller filmer som “Jurassic Park”, “Mission: Impossible”, “Spider-Man” och “Carlitos Way”. Tidigare har det rapporterats om att Spielberg och Koepp jobbar på en UFO-film, så sannolikt är det väl den som det här rör sig om.
 
Steven Spielberg har nu haft ett par lugna år efter att år 2022 ha släppt “The Fablemans”, en dramafilm löst baserat på hans egen uppväxt. Men nu är det alltså slut på ledigheten, och det är alla filmälskare så klart glada för. Markera 15 maj 2026 i kalendern redan nu, så att du är redo för Steven Spielbergs återkomst till biograferna!
| 23 maj 2024 19:00 |