Film

Skribent

Alexander Kardelo

25 maj 2019 | 11:45

Star Wars-fans efterfrågar "Solo 2"

Är Kraften tillräckligt stark för att ge "Solo: A Star Wars Story" en uppföljare?
I dagarna fyllde Star Wars-spinoffen "Solo: A Star Wars Story" ett år, och kring jubileet började många att efterfråga en uppföljare. "Solo" blev inte den succé som Disney hade väntat sig, men kanske får de tänka om när hashtaggen #MakeSolo2Happen nu trendar för fullt.
 
 
Chewbacca-skådisen har själv gett kampanjen tummen upp och säger att han gärna skriver på en namninsamling. Regissören Ron Howard svarade med en enkel smiley.

Vi lever i en tid då högljudda fans gärna sprider sitt missnöje på nätet, och kräver allt från en "Game of Thrones"-remake till att Sonic designas om. Mitt i detta är det skönt att se att det också finns andra sidor hos fankulturen, och att kärleken till film och franchisen kan skapa positiva kampanjer. Många fans verkar omfamna filmen om Han Solos unga år, med Alden Ehrenreich och Emilia Clarke i huvudrollerna.
 
 
Manusförfattaren Jonathan Kasdan har också svarat på Twitter-kampanjen, med en liten teaser om vad en uppföljare skulle handla om:

"Jag är bortom tacksam över energin på Twitter idag. Er entusiasm betyder så mycket för oss alla. Det gör det möjligt att fortsätta kämpa! För vi har en historia om KRIG att berätta i en galax långt, långt borta..."
 
Vill ni också se en uppföljare på "Solo: A Star Wars Story"? Tyck till nedan.
| 25 maj 2019 11:45 |