Serie

Skribent

Alexander Kardelo

12 oktober 2023 | 12:00

Nedlagd "Star Trek"-serie flyger vidare hos Netflix

Streamingtjänsten har räddat animerade "Star Trek: Prodigy" som Paramount+ skrotade i somras. Säsong 2 kommer 2024.
Netflix ger sig in i Star Treks universum. Streamingtjänsten har just räddat "Star Trek: Prodigy" från nedläggning efter att Paramount+ dumpade serien tidigare i somras. Den första säsongen flyttar över till Netflix redan i år, och den andra - som nu ska färdigställas - landar någon gång 2024.
 
Animerade "Star Trek: Prodigy" följer en grupp tonåringar som stjäl en rymdfarkost och ger sig ut på äventyr for att utforska galaxen. Serien produceras av Alex Kurtzman som nu tackar alla fans för stödet:
 
"Tack till våra otroliga "Star Trek: Prodigy"-fans som hejat inte bara på serien, men på vår gemensamma tro om en bättre framtid. Vi vill inspirera er, men ni har inspirerat oss. Vi jobbar fortfarande hårt på säsong 2 och kan inte vänta tills vi får dela med oss av den."
 
Nedläggningen hos Paramount+ var ett sätt att spara pengar genom skatteavskrivningar, skriver Hollywood Reporter. Ändå överraskade det många fans eftersom Paramount+ satsat hårt på sina Star Trek-serier, och har flera populära titlar som "Discovery", "Picard" och "Strange New Worlds" i sitt utbud.
| 12 oktober 2023 12:00 |