Serie

Skribent

Oskar Möller

24 juni 2023 | 10:30

Paramount+ ställer in fyra av sina serier - "Star Trek Prodigy" bland de som kapas

Ytterligare fyra serier faller offer för serie-döden - bland de som kapas i tystnad denna gång är "Star Trek: Prodigy" och Grease-spinoffen "Grease: Rise of the Pink Ladies" på Paramount+
Paramount+ serierna som kapas är "Grease: Rise of the Pink Ladies",  den animerade"Star Trek: Prodigy", "The Game", som handlar om svart kultur och amerikansk fotboll och tävlingsprogrammet "Queen of the Universe" (svårt att avhålla sig ett skämt om att sjunga på sista versen när den sistnämnda är en sångtävling för dragqueens från hela världen).
 
Enligt en talesperson för tjänsten kommer de inte att återvända till streamingplattformen.
 
Enligt Variety säger en insatt källa att beslutet var baserat på seriernas tittarsiffror även om inga specifika data har presenterats som skäl till att serierna ställs in. Det är blott en av otaliga exempel på tysta nedläggningar av content på amerikanska streamingplattformar som Discovery och Disney+.
Nyheten om nedläggningen av serierna kommer endast några dagar innan lanseringen av föreningen av Paramount+ och Showtime som kommer att äga rum 27 juni. Då kommer Showtimes serier "Dexter", "Billions" och populära serien "Yellowjackets" med Melanie Lynskey bli tillgängliga för alla tjänstens prenumeranter.
 
Kommer ni sakna någon av de nedlagda serierna på Paramount+?
| 24 juni 2023 10:30 |