Film

Skribent

Mats Karlsson

22 oktober 2013 | 11:01

Stan Lee vill vara med i "Batman vs. Superman"

Mannen bakom många av Marvels superhjältar vill göra ett inhopp i Zack Snyders uppföljare.

Stan Lee är ett välbekant ansikte för de som har sett några Marvelfilmer. Som skaparen av många Marvelkaraktärer har han gjort många cameos i filmatiseringarna av sina superhjältar. Inget konstigt med det, men det han vill göra nu kan förefalla desto konstigare. Det är att göra en cameo i Zack Snyders "Batman vs. Superman", som är konkurrenten DC Comics egendom, skriver Hollywood Reporter.

Det var på Wizard World Nashville Comic Con som Stan Lee kom med det något udda, chockerande men skämtsamma förslaget. Allt för att säkra om filmens ekonomiska framgång.

- Jag ska tala om varför DC inte är så smarta. Om jag vore chef på DC Comics skulle jag ta kontakt med mig och säga: "Vad säger du om att göra en cameo i den kommande Superman-filmen?" Ingen skulle tro sina ögon och alla skulle gå och se filmen, säger Lee.

Stan Lee har visat ett flertal gånger att han fortfarande har sitt skämtlynne kvar och här tog han det kanske för långt. Detta förslag har redan fått många att höja på ögonbrynen och totalt missat Lees skämtsamma poäng och mål, nämligen lite sköna rubriker.

| 22 oktober 2013 11:01 |