Skribent

MovieZine

9 januari 2018 | 22:45

Stan Lee, 95, anklagad för sextrakasserier

Marvel-skaparen pekas ut av sina före detta sköterskor.
Serietidningskungen Stan Lee är den senaste (och tveklöst äldsta) att hängas ut efter #metoo-vågen. 95-åringens före detta sköterskor målar upp en bild av en respektlös snuskgubbe som tafsar och beter sig minst sagt olämpligt.
 
- Han verkar inte bry sig om vad folk tycker. Han har förlorat sitt filter. Många unga sköterskor kommer till hans hem, och han tycker det är roligt att trakassera dem. Han använder könsord, går runt naken och ber om oralsex i duschen, säger en källa till tidningen Daily Mail.
 
Stan Lees advokat förnekar alla anklagelser och kallar dem falska. Lees senaste vårdhem målar också upp en helt annan bild av Lee, och kallar honom "snäll och respektfull".
 
- Folk tror att man kan lura Lee på pengar då han är en äldre man och ett enkelt mål. Jag tror inte ett dugg på det, säger en annan källa till tidningen.
 
Det bör tilläggas att brittiska Daily Mail är en skvallerblaska ökänd för att publicera lite vad som helst kring kändisar och deras privatliv. Vi får se hur historien kring Stan Lee utvecklar sig.
| 9 januari 2018 22:45 |