Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 juli 2022 | 16:25

Stallones smocka mot nya ”Rocky”-spinoffen

Ivan Drago ska få en egen film - något som ”Rocky”-skaparen Sylvester Stallone inte var medveten om.
Sylvester Stallone är redo att kliva in i boxningsringen och slå någon på käften. Allra helst den producent som tjänar pengar på rättigheterna till ”Rocky”, filmserien som är ett av Stallones stora livsverk.
 
För bara någon vecka sedan riktade Stallone svidande kritik mot filmproducenten Irwin Winkler, som han anser borde lämnat över en andel av de värdefulla filmrättigheterna. Inatt skrev han återigen att han är ”förkrossad” över att höra nyheten om en spinoff med fokus på Ivan Drago, den ryske boxaren vi mötte i ”Rocky IV”.
 
”Än en gång vill den PATETISKE 94-årige producenten och hans IDIOTISKA VÄRDELÖSA GAMAR till barn exploatera en underbar karaktär som jag skapade utan att ens berätta det för mig”, skriver Stallone på Instagram.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Sly Stallone (@officialslystallone)

 
Vidare ber han fansen om ursäkt: ”Jag ville aldrig att Rocky-karaktärerna skulle exploateras på det viset at de här parasiterna”. Stallone tillägger också att han ”en gång i tiden hade inget annat än respekt mot min vän Dolph Lundgren” men känner sig sviken även av honom.
 
Det återstår nu att se om Dolph Lundgren vill återvända till rollen som Ivan Drago, med vetskapen om att den nya filmen görs utan Stallones inblandning eller godkännande.
 
Uppdatering 1 aug: Dolph Lundgren har nu svarat på Stallones kritik med ett eget inlägg på Instagram. Läs mer här...
 
Se trailern till Stallones nya superhjältefilm "The Samaritan":
 
 
Borde Dolph avstå från att spela Drago? Tyck till nedan!
| 31 juli 2022 16:25 |