Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 augusti 2022 | 09:03

Dolph Lundgren svarar på Stallones kritik

Den svenske actionstjärnan vill förtydliga vad som händer med Ivan Drago-filmen.
En ny Rocky-spinoff med fokus på den ryske boxaren Ivan Drago sägs vara på gång. Förra veckans nyhet togs inte väl emot av Sylvester Stallone, som anser att han har rätt till karaktären Rocky och de andra som dykt upp under filmseriens gång.
 
Enligt ett bittert inlägg från Sly under helgen försöker producenten Irwin Winkler att exploatera karaktärerna för egen vinning.
 
Men det verkar som att Dolph Lundgren inte var medveten om kontroversen. Den svenske skådespelaren svarar med ett eget inlägg på Instagram, för att klargöra var en eventuell Drago-film står. Dolph skriver att "det finns ännu inget färdigt manus och inga avtal på plats", samt att han "fick intrycket att Stallone var inblandad som producent eller skådespelare".
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

 
Fritt översatt: "Tagga ner kompis. Vi får se om det ens blir någon film. Fortfarande BFF:s?"
 
Dolph gjorde entré som Rocky Balboas motståndare Ivan Drago i "Rocky IV" och blev en av filmseriens populäraste motståndare. Han upprepade sin roll i spinoffen "Creed II", där det var Dragos son som skulle utmana Adonis Creed (Michael B. Jordan) i ringen. Vi får se hur den här fajten utvecklas.

Vill ni se en film om Ivan Drago - även utan Stallones samtycke? Kommentera nedan.
| 1 augusti 2022 09:03 |