Film

Skribent

Mats Karlsson

2 augusti 2018 | 18:45

"Spider-Man"-skurken Kraven the Hunter får egen film

Manusförfattaren till "Equalizer 2", Richard Wenk ska skriva den fristående filmen.
I många år har studion Sony bollat med olika "Spider-Man"-spinoffer, där Kraven The Hunter har stått på önskelistan. Nu skriver Collider att man har hittat en manusförfattare till en fristående film om Kraven the Hunter.
 
Sajten skriver att Richard Wenk ("Equalizer 2") har fått förtroendet att skriva manus till filmen om Kraven The Hunter, som egentligen heter Sergei Kravinoff och är en av Spider-Mans ärkefiender. Likt många andra superskurkar har han extraordinära förmågor, som övermänsklig styrka och snabbhet, samt överlägsna sinnen (syn, lukt, smak, känsel och hörsel).
 
Precis som Collider skriver kommer självklart allt hänga på hur "Venom" går intäktsmässigt. I juni pausade man planerna för en annan spinoff, "Silver & Black", av den enkla anledningen att studion inte var nöjda med manuset. Men för en dryg månad sedan kom beskedet att Daniél Espinosa skulle göra "Morbius" och hur de två Spider-Man-spinofferna prioriteras sinsemellan är oklart, men i juni skrev i alla fall Variety att inspelningen av "Morbius" kunde eventuellt starta redan i år. Om så blir fallet återstår att se.
 
Skulle ni vilja en film om Kraven?
| 2 augusti 2018 18:45 |