Film

Skribent

Alexander Dunerfors

10 juni 2012 | 16:01

"Spider-Man"-producenten pratar "Venom"

Hollywood.com har pratat med Avi Arad, producent bakom bl.a. den kommande "The Amazing Spider-Man", om studions planer på att ge "Spider-Man 3"-skurken Venom en egen film.

Sony och Marvel skissar fortfarande på idén som Josh Trank ("Chronicle") kan komma att regissera. Och av allt att döma kan de komma att knyta samman "Venom" med "The Amazing Spider-Man 2"...

- Vi vill hålla oss trogna Marvelkaraktärerna, deras emotionella kärna, och samtidigt ha kul med dem. Vi försöker hitta sätt att få deras världar att kopplas samman, förhoppningsvis kan de alla leva tillsammans i fred så småningom, säger Arad kryptiskt.

"The Amazing Spider-Man 2" är redan inplanerad till sommaren 2014, och när filmen om "Venom" blir av är inte klart än. Men historien börjar ta form, berättar producenten:

- Det är Eddie Brocks historia. Vi kommer att hålla oss nära serietidningen. Men pseudo-vetenskap börjar också bli verklig vetenskap, artificiella nät är en stor industri nu. Spindelnät har unika egenskaper som kan bli stort för kommunikation och så vidare. Vi har tagit till oss det för att skapa en stor och häftig film om Eddie.

Topher Grace spelade karaktären som blev Peter Parkers nemesis i "Spider-Man 3". Håll utkik efter mer om "Venom" och "The Amazing Spider-Man" de kommande veckorna.

| 10 juni 2012 16:01 |