Klipp

Skribent

Jonatan Blomberg

8 juli 2017 | 15:00

Spider-Man och "Game of Thrones"-kungen står för helgens feelgood-klipp

Feelgood-klippet från arkiven visar att både Tom Holland (Spider-Man) och Dean-Charles Chapman (Tommen Baratheon) har underhållit massorna sedan barnsben.
Spoilers från den sjätte säsongsfinalen i texten nedan, hoppa direkt till det spoilerfria feelgood-klippet istället om du inte är i fas med "Game of Thrones"!
 
Tom Holland har svingat sig in i våra hjärtan en gång för alla med sin tolkning av Spider-Man i "Spider-Man: Homecoming" och "Captain America: Civil War". Vi lär utan tvekan få se en hel del mer av Holland även utanför Marvels mäktiga universum.
 
Samtidigt växer peppen i tv-världen inför den stundande "Game of Thrones"-premiären där Cersei har intagit tronen efter Kung Tommens frånfälle. Tommen lär ha varit en av de mest ömsinta kungarna att sitta på järntronen, men tyvärr fick Dean-Charles Chapmans karaktär ett abrupt slut i finalen av den sjätte säsongen.
 
Vad har då Tom Holland och Dean-Charles Chapman gemensamt undrar du kanske? Jo, i sina yngre dagar (ja, de är unga nu med men i ännu yngre dagar) spelade båda samma roll i en "Billy Elliot"-musikal.
 
I och med den perfekta storm av Spider-Man hyllningar och "Game of Thrones"-pepp som råder i sociala medier för tillfället - så har ett klipp från arkiven börjat få ordentlig spridning. Även om Chapman kanske inte fått någon användning för balett-dansandet och sångrösten i "Game of Thrones", så är det definitivt något som underlättat för Hollands vighet i "Spider-Man"-dräkten!
 
Chapman och Holland uppträdde aldrig på scen i sin gemensamma roll men gästade en brittisk talkshow där de uppträdde tillsammans med en tredje Billy Elliot-kille. Ta en titt på feelgood-klippet från arkiven här nedan!
 
 
Telefonerna verkar i alla fall ha fortsatt att ringa för både Holland och Chapman sedan deras Billy Elliot-dagar.
 
Hur tycker du att pojkarna skötte sig i klippet?
| 8 juli 2017 15:00 |