Spel

Skribent

Anders Eklöf

16 augusti 2022 | 17:00

Spelet "Squirrel with a Gun" är precis vad det låter som

Skjut agenter i nyllet med en pistol – som en ekorre i spelet "Squirrel with a Gun".
Efter framgångar med spel som "Goat Simulator" och "Untitled Goose Game" är det tydligt att spelare är ute efter knasiga spel med djur i huvudrollen.
 
Ett kommande spel som kanske kan passa dig som gillar den typen av upplevelser är "Squirrel with a Gun", som verkar erbjuda precis det titeln handlar om.
 
Spelet blev nyligen rejält viralt på Twitter, med ett klipp av utvecklaren Dan DeEntremont som visar en liten gullig ekorre som riktar en pistol mot en person som försöker ta ett kort på den. Klippet har i skrivande stund över 14 miljoner tittare, vilket är ganska imponerande.
 
Efter succén har han klippt ihop en minst sagt actionladdat trailer, där vi får se ekorren kämpa mot agenter som tagna från "The Matrix" och häftiga trick med pistoler.
 
 
Enligt spelets beskrivning på Steam ska du kunna hjälpa eller råna människor, samt använda pistolrekylen för att nå höga platser (vilket du kan se i trailern ovan).
 
Det finns än så länge inget lanseringsdatum för "Squirrel with a Gun" (på Steam står det "bra fråga!" under rubriken). Det här är helt klart ett spel som ligger högt upp på MovieZines önskelista.
 
Ser du fram emot det här?
| 16 augusti 2022 17:00 |