Spel

Skribent

Anders Eklöf

30 juli 2022 | 09:35

Trailer: Flygande getter och total galenskap i "Goat Simulator 3"

De galna getterna återvänder en tredje gång (eller?) i spelet "Goat Simulator", som går att spela tillsammans med vänner.
För några år sedan släpptes det svenska spelet "Goat Simulator" av Coffee Stain Studios, som snabbt blev ett enormt fenomen på internet för sitt galna och meme-vänliga koncept.
 
Nu åtta år senare är det dags för "Goat Simulator 3" (nej, det finns ingen tvåa), som släpps den 17 november till Playstation 5, Xbox Series X/S och PC.
 
- Det var så länge sedan "Goat Simulator 1" kom ut att "Goat Simulator 2" som titel helt enkelt inte representerade alla framsteg inom simuleringsteknik som vi har implementerat, säger utvecklarna till Playstation.
 
I en ny trailer lockar de spelare med slow motion, stora juver och klassisk musik. Blir du köpsugen?
 
 
 
Spelet utspelar sig på ön San Angora, som är en stor öppen karta där det är upp till dig att härja runt som geten Pilgor. Coffee Stain Studios utlovar onaturliga katastrofer, hemliga djursällskap, trippelhopp och mycket annat trams.
 
Det går dessutom att spela fyra spelare samtidigt över nätet, där ni helt enkelt kan lalla runt eller spela sju olika minispel.
 
Det första "Goat Simulator" var riktigt knasigt och skoj, så "Goat Simulator 3" kan säkert bli minst lika kul - speciellt med vänner. Spelet släpps den 17 november.
 
Vad tycker du om det första "Goat Simulator"? Är du peppad på det tredje?
| 30 juli 2022 09:35 |