Spel

Skribent

Anders Eklöf

9 augusti 2022 | 19:40

Spelet "Marvel's Midnight Suns" försenas

Utvecklarna meddelar att de vill säkerställa att de kan leverera "den bästa möjliga upplevelsen".
I höst var det tänkt att det lovande actionstrategispelet "Marvel's Midnight Suns" skulle släppas, där vi får se övernaturliga superhjältar som Blade och Ghost Rider samarbeta med Avengers för att besegra demonen Lilith, som vill släppa lös en uråldrig gud.
 
Spelet skulle ursprungligen släppas redan i mars 2022, men försenades. Nu meddelar att Firaxis Games och 2K att lanseringen av spelet skjuts upp igen, till "någon gång senare under finansåret" (innan mars 2023).
 
 
Anledningen ska, som vi ofta får höra, vara för att "säkerställa att teamen levererar den bästa möjliga upplevelsen för våra fans".
 
- "Marvel's Midnight Suns" är utan tvekan det största spelet vi har gjort och vi är otroligt tacksamma för allt stöd som spelare har delat med oss ​​genom åren, skriver de.
 
 
 
Versionerna till PC, Xbox Series X/S och Playstation 5 kommer alltså någon gång innan mars 2023, medan versionerna till Xbox One, Playstation 4 och Nintendo Switch kommer vid ett senare tillfälle.
 
Spelet utvecklas av Firaxis Games som ligger bakom "XCOM"-serien. Förra året gick studion ut med att de sköt upp spelet till andra halvan av 2022, för att lägga till mer berättelse, mellansekvenser och polera spelet ytterligare.
 
Spelet har på förhand fått blandad kritik då det haft ojämn grafik och att det ser lite för mycket ut som ett "XCOM" med Marvel-figurer. Jag tycker dock att det ser riktigt intressant ut, med ett spännande kortbaserat system för att välja vad dina karaktärer ska göra i strid.
 
Andra stora spel som försenats den senaste tiden är "The Lord of the Rings: Gollum", "Starfield" och "Suicide Squad: Kill the Justice League".
 
Ser du fram emot "Marvel's Midnight Suns"?
| 9 augusti 2022 19:40 |