Spel

Skribent

Anders Eklöf

8 april 2021 | 19:03

Spelet "Deathloop" försenas igen

Arkane Studios kommande actionskjutare med en intressant twist dröjer till september.
Det lovande actionspelet "Deathloop" av Arkane Studios ("Prey" och "Dishonored") skulle egentligen släppas redan i höstas, men försenades senare till maj, precis som en hel del andra spel den senaste tiden. 
 
Nu får vi veta att det dröjer ett tag till innan vi får skjuta oss fram i en tidsslinga, då spelet nu lanseras den 14 september. 
 
- Vi kommer att använda denna extra tid för att uppnå vårt mål: skapa en rolig, snygg och sinnesböjande spelupplevelse. Vi ber om ursäkt för den långa väntan och tackar er alla för er passion och upphetsning, skriver utvecklarna på Twitter. 
 
 
I videon ovan säger spelets regissör Dinga Bakaba och art director Sebastien Mitton att det var ett tufft beslut att ta och att de behövde ta till alla åtgärder för att säkerställa teamets hälsa och säkerhet. 
 
"Deathloop" handlar om en lönnmördare som vaknar upp på en ö och inser att han är fast i en tidsslinga, där en ständig fest pågår som börjar om vid midnatt. Du har i uppdrag att ha ihjäl åtta personer på ön innan dess, genom att smyga, utföra parkour och panga vilt. 
 
Spelet kommer till Playstation 5 och PC. Personligen ser jag verkligen fram emot att få spela det i höst, då det verkar vara en unik tagning på actiongenren. 
 
 
Ser du fram emot "Deathloop"? Vad tänker du att så många spel försenas? 
| 8 april 2021 19:03 |