TRAILER

Skribent

Erika Jarhed

28 mars 2023 | 19:30

"Outlander"-stjärnan Sophie Skelton inlåst i hiss i skräckfilmen "Stalker"

31 mars släpps indie-skräckisen "Stalker" på utvalda amerikanska biografer och på video-on-demand med Sophie Skelton i huvudrollen. Se trailern nu!
Den engelska skådespelaren Sophie Skelton, som är mest känd från serien "Outlander" som Claire Frasers dotter Brianna, ger sig nu in i skräckgenren!
 
Skelton spelar huvudrollen i kommande indiefilmen "Stalker" som nu har fått sin officiella trailer, där vi få se Skelton bli instängd i en hiss med en riktig konstig typ!
 
 
Skådespelaren Stuart Brennan, som 2011 mottog en BAFTA för sin insats i filmen "Risen", spelar den märkliga främlingen i hissen. Och det är kanske inte så konstigt att Brennan är med i just detta projektet då han är en stark förespråkare för oberoende filmer. Steve Johnson regisserar som tidigare har gjort filmen "The Students of Springfield Street".
 
"Stalker" handlar om Rose Hepburn (Skelton), en ung skådespelerska som arbetar med skräckfilmer, som återvänder till sitt tomma hotell efter en arbetsdag. Men hon blir tvingad att ta den gamla godshissen för att komma upp på sitt rum, men hissen fastnar och hon blir instängd med en märklig främling. Främlingen visar sig vara hennes stalker, som är helt besatt av henne - och Rose har ingenstans att fly.
 
Filmen kommer att släppas på utvalda amerikanska biografer 31 mars, och släpps på video-on-demand samma dag.
| 28 mars 2023 19:30 |