Film

Skribent

MovieZine

5 maj 2022 | 16:00

"Snyggt men intetsägande" - så tycker läsarna om trailern till "Avatar: The Way of Water"

De allra första rörliga bilderna ur James Camerons "Avatar"-uppföljare rullar just nu på bio. MovieZines läsare tycker till.
I december återvänder vi till den vackra planeten Pandora och James Camerons utomjordiska kärlekspar, Jake och Neytiri, som nu hunnit bli föräldrar. Sedan igår rullar den första teaser-trailern exklusivt på bio inför "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". 
 
Här bjuds publiken på snygga miljöbilder och mycket nostalgi, även om det är sparsamt med dialog och story. Enligt våra läsares första kommentarer är det "snyggt men intetsägande", medan andra imponeras av effekterna. 
 
 

"Älskade det jag såg"

 
"Påminde en del om teasern till första filmen där det var mycket sceniska bilder och en enstaka dialog i slutet. Säger ingenting alls om handlingen egentligen, mer än det vi redan vet att det vi får utforska havet och familjelivet. Men nostalgin väckte mitt 15-åriga jag till liv igen så jag älskade verkligen det jag såg" berättar Emeric C.
 
"Supersnygg trailer!" tyckte Marcus A.
 
"Snygg trailer, men ganska intetsägande, kändes mest som att de bara ville ha något att visa upp!" kommenterar Rickard P.
 
 

"Som ett sömnpiller"

 
"Fantastiskt foto, och de har jobbat ännu mer på animeringen som såg oerhört ”äkta” ut. Var inte så mycket om vad filmen faktiskt handlar om, så ser fram emot en riktig trailer istället för denna teaser", skriver Kajsa B.
 
"Som ett sömnpiller, men visuellt snyggt" tycker Sarah S.
 
"Fick ingen bra känsla, det mesta är halv-slowmotion och ingen dialog. Lösryckta scener. Förstår att det är mycket arbete kvar men det såg rätt billigt ut. Fattar inte varför denna trailer var något att hypa överhuvudtaget", kommenterar Julian L.
 
"Väldigt stilla trailer, ingen pampig musik eller stora actionscener - uppfriskande", tycker Oliver A. och tillägger: "2-3 minuter av fina Pandora-miljöer och imponerande effekter. Hoppfullt optimistisk för filmen!" Oliver A.
 
Trailern till "Avatar: The Way of Water" väntas komma online inom några dagar. Filmen släpps på svenska biodukar 14 december.
| 5 maj 2022 16:00 |