Film

Skribent

MovieZine

25 oktober 2017 | 18:00

Snart kommer årets andra Wonder Woman-film

Den okända historien om superhjälteikonen får biopremiär i december. Se trailern till ”Professor Marston and the Wonder Women” här...
Hör du till dem som gillade ”Wonder Woman”? DC:s stora sommarfilm introducerade den 75 år gamla superhjälteikonen för en helt ny generation.

Men det finns mer att berätta om karaktären. I drama-biografin ”Professor Marston and the Wonder Women” får vi följa det äkta paret William och Elizabeth Marston, och den relativt okända historien om hur de skapade en kvinnlig superhjälte som kunde konkurrera med Batman och Superman.

”Professor Marston and the Wonder Women” får svensk biopremiär den 8 december. Här är trailern:
 
 
William Moulton Marston, en psykologiprofessor och hans intellektuella fru Elizabeth undervisar tillsammans på universitetet. När de upptäcker den unga och vackra Olive, en student i deras klass, börjar de tillsammans uppvakta henne. Så småningom inleder de en polyamorös relation. Det blir början till skapelsen av seriefiguren Wonder Woman, och en stark kärleksrelation som inte accepteras av omvärlden.
 
I rollerna syns Luke Evans, Rebecca Hall och Bella Heathcote.
 
 
Det är rätt otroligt att det dröjde så länge innan Wonder Woman nådde biodukarna. Hör du också till dem som gillade Gal Gadot i rollen, så är hon tillbaka på bio i ”Justice League” redan den 15 november.
| 25 oktober 2017 18:00 |