Film

Skribent

MovieZine

1 oktober 2019 | 11:30

Smygtitta på scener ur ”Gemini Man” på bio 7 oktober

Utvalda biografer runt om i landet bjuder in till en specialvisning - se 19 minuter ur Will Smiths nya actionthriller i 3D+.
För att bygga hajp inför ”Gemini Man” och göra biopubliken vana vid 3D+ bjuder Filmstaden och distributören UIP in till en specialvisning nästa vecka. Måndagen den 7 oktober klockan 18 kan du se 19 minuter ur ”Gemini Man” i det nya formatet 3D+ och detta är förstås helt gratis.

Biljetterna till de exklusiva scenerna i 3D+ släpps imorgon 2 oktober och hämtas ut i kassan på de biografer som är med:

Stockholm: Filmstaden Kista, Filmstaden Sergel, Filmstaden Scandinavia och Filmstaden Täby

Göteborg: Filmstaden Bergakungen

Helsingborg: Filmstaden

Uppsala: Spegeln

Malmö: Royal

Om man visar upp biljetten i kassan efter visningen (eller senast 8 oktober) så får man 20% rabatt på ordinarie biljettpriset på hela filmen i 3D+ under premiärhelgen (11-13 oktober).
 
 
”Gemini Man” är en ny actionthriller från visionäre regissören Ang Lee och producenten Jerry Bruckheimer. Will Smith spelar lönnmördaren Henry som upptäcker att han blir måltavla för en mycket skicklig lönnmördare - en yngre, klonad version av honom själv.

Digitala framsteg har gjort att Will Smith, 51 år, kan spela mot sitt 23-åriga jag på bioduken. Filmen visas dessutom i 60 bildrutor per sekund vilket ska skapa känslan av att tittaren är mitt inne i all action - läs mer om 3D+ här...
 
Läs MovieZines recension av "Gemini Man"

”Gemini Man” får ordinarie premiär fredagen 11 oktober.
| 1 oktober 2019 11:30 |