Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

26 augusti 2014 | 20:00

Skarsgård: Jag grät när jag spelade in sista "True Blood"

Alexander Skarsgård tyckte det var sorgligt att säga adjö till serien som betytt så mycket för honom - och hans karriär.
För Us Weekly berättade han om hur svårt det var att hålla känslorna i schack när han skulle spela in sin sista scen i "True Blood". 

- Det var otroligt känslosamt. Serien har varit en sån stor del av mitt liv. Jag har träffat några riktigt goda vänner där och jag tvivlar inte på att de kommer förbli nära vänner för alltid. 

- Det är en speciell känsla att vara i en sådan miljö och ha de här människorna kring dig som en familj, med deras familjer som din familj. När jag spelade in sista scenen försökte jag ta in allt det här och då kom tårarna. 

Han sade också till Us Weekly att han var nöjd med hur det slutade för hans rollfigur Eric Northman.

- Jag tycker slutet passade med hur han funkade. Han hade alltid en väldigt tydlig riktning och klar agenda med allt han sysslade med. Vi får väl se hur tittarna reagerar. 

Well. Inte så jättebra, Alexander. Om rösterna på Twitter ska räknas in så var kontentan att 1. finalavsnittet var "boring", alltså tråkigt, och 2. innehöll för lite Eric Northman. 

Jahaja ‏@wihoj
"Vem ska jag mörda för att sista avsnittet av True Blood var så JÄVLA dåligt?"

Elin SW ‏@elinsw95
"Och så har man sett sista avsnittet av True Blood. Vad fan gör jag med livet nu?"

Axel Skröder ‏@AxelSkroder
"Sista avsnittet av True Blood kan summeras: Totalt värdelöst, med undantag från Led Zeppelin-låten."

Stefan Hedmark ‏@hedmark 
"Såg sista True Blood. Har redan glömt vad som hände."

Kellie Stevens ‏@Kelbell805
"I felt like #truebloodfinale was a let down. Seriously, this was the most boring season. Do they not know Eric is the main character?"

Cesar Sabroso ‏@cesarsabroso
"#TrueBlood #truebloodfinale Question: How something so goood & wild become so baaaad & boring? Where is Pam? Eric? Laffayette?,etc"

Rebecca Dooley ‏@beckydooley
"Well that was seven seasons of true blood wasted. Thought it was a particularly boring ending #truebloodfinale"

Tine Aagesen ‏@tineaagesen
"Oh Zzzzzzzookie, you are boring the life out of me. Could you not at least have turned info a pony or somethng? #truebloodfinale"

Det här är tredje seriefinalen som fått mycket spott och spe på sistone, vare sig "Dexter" eller "How I Met Your Mother" hade slut som gick hem hos tittarna. 

Ni får givetvis tycka till här nedan om hur ni själva upplevde finalen. 

Läs också:

| 26 augusti 2014 20:00 |