Serie

Skribent

Alexander Kardelo

4 oktober 2023 | 08:30

Skandalerna kring Jonathan Majors kommer inte påverka "Loki"

Skådespelaren som greps av polisen i våras är fortfarande kvar i rollen som He Who Remains.
Det var i mars som skådespelaren Jonathan Majors greps av polis, anklagad för våld och övergrepp på en flickvän. Jobbigt läge för Disney och Marvel, som satsat stort på Majors i rollen som Kang - den nya storskurken i MCU.
 
I streamingaktuella "Loki" dyker karaktären upp i två andra versioner, som kallas He Who Remains och Victor Timely. Publiken har tidigare fått möta honom i den förra säsongen, samt i tredje "Ant-Man"-filmen i början av året.
 
Men just nu får skådisen vara kvar i "Loki" säsong 2. Det fanns inga tankar på att byta ut honom eller klippa bort hans scener, enligt producenten Kevin Wright:
 
- Nej. Och det beror på att - jag vet lika mycket som ni just nu. Det känns förhastat att göra något innan vi vet hur det här kommer utspela sig, säger han till Variety.
 
Efter Jonathan Majors problem med lagen har han bland annat förlorat reklamkontrakt och blivit dumpad av sin manager. Han blev också av med rollen i thrillern "The Man in my Basement" och kommer att bli ersatt. Än så länge finns han dock kvar i Marvels värld, när "Loki" återvänder med en andra säsong nu på fredag 6 oktober.
 
| 4 oktober 2023 08:30 |