Film

Skribent

Thomas Linnaeus

9 maj 2023 | 20:01

Blunder-skådisen försvarar nya designen i “Den lilla sjöjungfrun”

I en ny intervju berättar skådespelaren bakom Blunder i nya “Den lilla sjöjungfrun” att man borde se filmen innan man dömer fiskens utseende.
Nu i maj är det dags för “Den lilla sjöjungfrun” att återigen simma in på biograferna runt om i världen. Den här gången har Disney tagit sin klassiska tecknade film och gjort om den till en spelfilm. Som vi tidigare skrivit om har flera av förra filmens karaktärer fått en ny look, och nu försvarar skådespelaren Jacob Tremblay utseendet.
 
I en intervju med The Hollywood Reporter berättar skådespelaren som spelar fisken Blunder, att han inte kunde tänka sig en annan look för karaktären:
 
- Jag såg faktiskt den nya designen för första gången i min audition, när regissören Rob Marshall visade mig. Jag tyckte det var riktigt coolt, för jag gillar hur det får dem att se ut som riktiga djur, berättar Tremblay.
 
Här är Blunders look i nya "Den lilla sjöjungfrun".
 
Och det är inte bara Blunders utseende Tremblay försvarar. Skådisen fortsätter:
 
- När vi repeterade fick jag också se de andra karaktärernas design och tyckte att de var riktigt coola. Jag fick äntligen se filmen igår kväll och jag tyckte att de fungerade riktigt bra. Jag kan inte riktigt föreställa mig det på ett annat sätt, om det låter vettigt. Jag tycker att det fungerade perfekt, och att det var ett väldigt smart drag av produktionen. Men jag tycker att folk borde se filmen och sedan kan de döma den.
 
 
Jag vet inte riktigt om jag håller med, men jag har inte heller sett den nya versionen av “Den lilla sjöjungfrun”. Premiär för filmen blir den 26 maj.
 
Vad tycker du om Blunders nya utseende?
| 9 maj 2023 20:01 |