Film

Skribent

Richard Hammar

6 april 2017 | 16:00

Skådespelaren Demián Bichir är först ut i "The Nun"

Skräckuniversumet kring "The Conjuring" fortsätter att expandera. "The Nun" är den andra spin-offen att komma från "The Conjuring"-serien efter "Annabelle".
The Hollywood Reporter avslöjar att skådespelaren Demián Bichir ("The Hateful Eight") har skrivit på för att spela huvudrollen i den kommande "The Conjuring" spin-offen "The Nun".
 
Inget är ännu avslöjat krings filmens handling och det mesta hålls hemligt, men de berättar att Bichir kommer att ”spela en präst vid namn Fader Burke som skickas av Rom för att undersöka en mystisk död av en nunna.” Den nunnan kommer att bli den demon vi först såg i "The Conjuring 2".
 
Large f5dc1db2cd1c103e3a743bb2cb33fba4 demian bichir alien covenant
 
Vad som gör denna spin-off lite mer anmärkningsvärd är att nunnan var ett sent tillägg till förra årets "The Conjuring 2" men blev snabbt en favorit bland skräckfans. "The Conjuring"-filmerna och "Annabelle" har redan tjänat in kombinerat 895 miljoner dollar i hela världen med en sammanlagd budget på bara 66.5 miljoner över de tre filmerna.
 
Gary Dauberman och James Wan står för manus. "The Nun" kommer att spelas in i sommar i Rumänien med en premiär siktat på 13 juli, 2018.
 
Ser ni fram emot "The Nun"?
| 6 april 2017 16:00 |