Film

Skribent

Alexander Dunerfors

23 juni 2015 | 20:00

Sjätte ”Paranormal Activity” blir den sista

This house is clean.
De hemsökta familjerna från ”Paranormal Activity”-filmerna ska äntligen få lite lugn och ro. Producenten Jason Blum har tagit sitt förnuft till fånga och sätter stopp för franchisen ”innan den blir urvattnad”. 

- Det här är slutet. Finalen. Vi säger det nu innan sista filmen går upp. Vi tänker inte nöta ut den här skräckserien. På så sätt förblir ”Paranormal Activity” en fantastisk del av vår kultur här och nu, säger Blum till USA Today.

Men först - ”Paranormal Activity: The Ghost Dimension”, på bio i höst i 3D. 

I den sjätte filmen handlar om familjen Fleege, som flyttar in i ett nytt hus. Där hittar de en videokamera och en låda med gamla videoband i garaget. Varje gång de tittar in i kameran ser de syskonen Kristi och Katie, samt andra övernaturliga fenomen. 

Jason Blum avslöjar också att publiken ska få svaren på frågorna som hållt oss sömnlösa i alla år. Äntligen!

- Alla frågor som folk har haft efter de tidigare filmerna: Hur ser Toby ut? Hur är familjernas bakgrund? Nu kommer svaren.

Men som alltid i skräckvärlden, ingen och inget går i graven för evigt. Innan vi vet ordet av står det kanske en ny paranormal skräckfilm i bioschemat.

- Vid något tillfälle kan det komma en reboot. Man vet aldrig. Vi har inte diskuterar det. Men vi gjorde den här filmen som slutet på vår ”Paranormal”-serie.

”Paranormal Activity: The Ghost Dimension” kommer på bio 28 oktober.

Paranormal-filmerna i ordning:


| 23 juni 2015 20:00 |