Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 december 2017 | 09:45

Sista säsongens "Game of Thrones"-manus fick alla att börja gråta

Alla som var i rummet när den sista säsongens "Game of Thrones"-manus lästes igenom, började gråta och applådera enligt Sophie Turner.
Den åttonde och sista säsongen av "Game of Thrones" är fortfarande en bra bit bort, enligt ett tidigare uttalande från Sophie Turner råder det ingen tvekan om att vi får vänta till 2019.
 
I en ny intervju med EW, om hennes roll i den kommande filmen "X-Men: Dark Phoenix", berättade hon också om den känslosamma genomläsningen av den sista säsongens "Game of Thrones"-manus
 
- Vi hade genomläsningen för en tid sedan och i slutet av den, hade alla ställt sig upp, applåderandes och gråtandes. Vi hade alla där, alla som har haft en del i det här. Det var fantastiskt. Vi drog ner persiennerna och stängde oss ute från omvärlden och hade sex timmar i det här rummet där vi läste igenom allt medan vi grät och skrattade tillsammans. 
 
Den sjunde säsongen av "Game of Thrones" fick utstå viss manuskritik, då det ibland kändes som att seriens skapare tog vissa omotiverade genvägar i sitt berättande. Samtidigt lyckades de leverera ett av seriens hittills bästa avsnitt med "The Spoils of War" - med andra ord en något ojämn säsong på det stora hela.
 
 
Efter att Jason Momoa besökte inspelningarna av den sista säsongen, har han sagt att de spoilers han råkade få se kommer att göra den till det bästa som någonsin har visats på tv. Det kombinerat med applåderna och gråten, under genomläsningen, antyder att den sista säsongen kommer att leverera på topp rent manusmässigt.
 
Även om varken Momoa eller Turner kan anses vara särskilt objektiva om hur bra "Game of Thrones"-avslutningen kommer att bli - är det fortfarande väldigt goda nyheter för oss fans som verkligen hoppas att serien ska lyckas sätta landningen under sin avslutande säsong.
 
Tror du att den sista säsongen kommer att kunna leva upp till de enorma förväntningarna? Kommentera gärna nedan!
| 14 december 2017 09:45 |