Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 december 2017 | 07:45

Sophie Turner bekräftar att "Game of Thrones" dröjer till 2019

Officiellt har HBO sagt att den sista säsongen av "Game of Thrones" kommer tillbaka någon gång under 2018 eller 2019, Sophie Turner bekräftar nu det senare.
Under en intervju med Variety avslöjade Sophie Turner, som spelar den äldsta Stark-systern Sansa i "Game of Thrones", att den efterlängtade sista säsongen av serien dröjer till 2019.
 
Intervjun handlar om hennes skådespelarkarriär, att hon som 14-åring landade rollen som Sansa, (hennes första) och har vuxit upp tillsammans med serien. Den sista frågan hon fick var om hon var peppad på 2018, med tanke på premiären av den sista säsongen av "Game of Thrones" och långfilmen "X-Men: Dark Phoenix" som vi kommer få se henne i under året.
 
- Ja, jag är väldigt peppad. "Game of Thrones" kommer ut under 2019. ""Dark Phoenix" kommer i november. Sedan har jag några indiefilmer som också kommer ut. Jag är producent på min nästa film ["Girl Who Fell From the Sky"], så jag är väldigt peppad på framtiden, svarade Sophie Turner.
 
 
Det här är första gången någon officiellt bekräftar att den sista säsongen av "Game of Thrones" dröjer till 2019, även om det har ryktats om det länge nu.
 
Om jag själv fick gissa så skulle jag tro att vi under 2018 kommer att få se en "Westworld"-premiär i april, men att den serien pausas under 2019 för att lämna plats för "Game of Thrones"-avslutningen i april det året. Allt för att försöka knipa så många Emmynomineringar som möjligt - utan att få HBO:s två största serier att behöva tävla mot varandra.
 
Det återstår att se om jag har rätt, men nu vet vi i alla fall att väntan på den sista säsongen av "Game of Thrones" officiellt har blivit längre än vad många hade hoppats på.
 
Vad tycker du om att "Game of Thrones" dröjer till 2019? Kommentera gärna nedan!
| 7 december 2017 07:45 |