Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 december 2017 | 14:30

Blir "Game of Thrones"-avslutningen det bästa som någonsin visats på tv?

Det påstår i alla fall Jason Momoa, efter att han besökt inspelningen av den åttonde säsongen av "Game of Thrones".
Jason Momoa, högaktuell med "Justice League" och Netflixserien "Frontier", hade vägarna förbi Belfast - där den sista säsongen av "Game of Thrones" för närvarnde spelas in. Han passade därför på att hälsa på sina gamla kollegor från sin tid i serien.
 
I en intervju med EW efter besöket berättade han att han av misstag hade fått se några gigantiska spoilers. 
 
- Bara vetskapen om hur fantastisk den här säsongen kommer att bli... det kommer att bli det bästa som någonsin har visats på tv. Det kommer att bli helt otroligt. Den kommer att förstöra massor av folk. Det var verkligen synd, eftersom jag är ett stort fan av serien, och inte hade velat veta vad som skulle hända," berättade Momoa, som själv hade en av seriens större roller under den första säsongen av "Game of Thrones".
 
 
Nu kan man kanske inte riktigt påstå att Jason Momoa lämnar ett objektivt omdöme här, och han kan knappast avgöra hela säsongens kvalité baserat på vad han fått se under några enstaka inspelningsdagar. Frågan är däremot vilka gigantiska spoilers som lurar runt hörnet för oss tittare - som lyckades få Momoa att falla så pladask för vad han råkade få se.
 
Momoa försäkrade också, för att undvika galna teorier, att hans karaktär fortfarande är död. Men att han efter stridsscenen i avsnittet "The Spoils of War", med Dothrakis surfandes på hästryggarna, önskar att han hade fått dö i det avsnittet istället.
 
Med det sagt så försäkrade Kit Harington att Jon Snow var död (fram tills att det visade sig att han inte var det) också. Drogo känns däremot fortfarande stendöd dock. Kanske kan vi hoppas på att få se Daenerys återförenas med Drogo i en liten drömscen, när hon är i behov av goda råd, i något av "Game of Thrones" allra sista avsnitt under den åttonde säsongen?
 

Läs också: Den absurda lösningen ska hindra läckor av "Game of Thrones"-manusen

 
Hur mycket tror du Jason Momoa överdrev när han lovade att den sista säsongen kommer att bli det bästa som någonsin visats på tv? Månlandningen och Ravellis straffräddningar (i VM 94) liksom? 
| 1 december 2017 14:30 |