Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 oktober 2017 | 08:30

Sista säsongen av "Game of Thrones" kommer att försenas ytterligare

Lyckligtvis handlar det bara om någon extra dags väntan på sin höjd, och anledningen till förseningen är dessutom en väldigt fin sådan - för kärlekens skull!
Vi brukar visserligen inte rapportera kring kändisbröllop, men för en gång skull så känns det mer än befogat! För er som har missat det, Rose Leslie och Kit Harington (mer kända som Ygritte och Jon Snow), blev kära under de kalla inspelningarna av "Game of Thrones" - och har hållit ihop sedan dess. Härom veckan meddelade paret att de har förlovat sig och att ett stundande "Game of Thrones"-bröllop vankas.
 
När Kit Harington nyligen gästade "The Jonathan Ross Show" berättade han att bröllopet kommer att stoppa alla inspelningarna av den åttonde säsongen. Men bara för någon dag eller två.
 
"Jag ringde upp [producenten] och sade, 'Jag ska gifta mig och det är ert fel, faktiskt. Ni får planera för ett "Game of Thrones"-bröllop. Alla [både cast och crew] måste komma dit så ni får stänga ned hela produktionen'".
 
"The Jonathan Ross Show" har inte lagt ut något delbart klipp där det går att höra Harington själv berätta om samtalet med producenterna hos HBO. De har däremot lagt ut ett klipp där han beskriver hur han friade till sin blivande fru - Liv Tyler passar också på att berätta hur hon blev friad till.
 
 
Även för den som desperat sitter och väntar på den avslutande delen av "Game of Thrones", tror jag att de extra dagarnas försening i det stora hela ändå känns helt okej - med tanke på anledningen. Förutsatt att bröllopet inte slutar med några oväntade dödsfall och ytterligare förseningar... vilket inte är helt omöjligt om de låter George R. R. Martin hjälpa till med bröllopsplaneringen.
 
Om ni, likt undertecknad, hade Rose Leslies "Ygritte" som en av era favoritkaraktärer under "Game of Thrones" tidigare säsonger - så vill jag också passa på att tipsa om hennes nya grymma serie "The Good Fight" ("The Good Wife"-spinoffen) som finns att se hos HBO Nordic.
 
 
Vi önskar Leslie och Harington lycka till, och hoppas att resten av "Game of Thrones"-folket passar på att njuta av sin extra ledighet - så de kan fortsätta jobba vidare på den sista säsongen av den efterlängtade serien igen efteråt!
 

Läs också: Kan nya "Knightfall" stilla "Game of Thrones"-abstinensen i vinter?

| 11 oktober 2017 08:30 |