Film

Skribent

Erika Jarhed

2 mars 2023 | 13:30

"Avatar"-aktuella Sigourney Weaver till Apples nya actionfilm "The Gorge"

Skådespelaren Sigourney Weaver ansluter till Apples nya, något hemliga film "The Gorge", tillsammans med Miles Teller och Anya Taylor-Joy.
Sigourney Weaver hade minst sagt haft ett bra år i och med succén med "Avatar: The Way of Water". Nu skriver Deadline att "Avatar"-stjärnan ansluter till Apple TV+, och Skydances, nya filmprojekt med titeln "The Gorge".
 
Sedan tidigare har det meddelats att vi även kommer att få se skådespelarna Miles Teller ("Top Gun: Maverick") och Anya Taylor-Joy ("The Queen's Gambit") i roller.
 
"The Gorge" kommer att regisseras av Scott Derrickson som tidigare har gjort "Doctor Strange" från 2016, och Zach Dean,som bland annat har varit med och skrivit manus till kommande "Fast X", kommer att stå för manus även i denna film. Dessutom kommer Teller inte bara skådespela i filmen, utan även medverka som producent.
 
Detaljer kring vad filmen kommer att handla om håller man fortfarande inne på, men filmen beskrivs som en "actionfylld, genreblandad kärlekshistoria". Vilka roller Weaver, Teller och Taylor-Joy har återstår att se.
 
"The Gorge" har ännu inget satt premiärdatum.
| 2 mars 2023 13:30 |