Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 mars 2018 | 17:00

"Sherlock Holmes 3" är inte glömd, lovar Downey Jr

Robert Downey Jr planerar fortfarande att återvända till den berömde detektiven.
Den länge fördröjda tredje filmen om Sherlock Holmes är inte glömd. Stjärnan Robert Downey Jr berättar för Entertainment Weekly att han hoppas kunna klämma in rollen i sitt späckade schema:

- Först och främst gör vi "Doolittle". Jag har gett mig själv 40 nya utmaningar, som en walesisk dialekt. Till och med folk från Wales säger att det är svårt.

- Sen ligger en del projekt och väntar. Vi tittar på en ny "Sherlock Holmes", vi utvecklar "Perry Mason" åt HBO. Jag vill fortfarande göra "Pinocchio".

"Sherlock Holmes 3" har länge varit en prioritet för Warner Bros, speciellt då de två tidigare filmerna spelade in över en miljard dollar ihop. Det är en kassako som bara väntar på att mjölkas. Trots det har man ännu inte lyckats återförena Downey Jr med sin käre Dr. Watson, Jude Law, och fullborda trilogin.

Skådespelaren syns närmast som Tony Stark i "Avengers: Infinity War på bio i april.
 
 
Den som saknat Guy Ritchies fartfyllda historier om den brittiske detektiven har däremot flera andra tolkningar av karaktären att hugga in på.
 
Vid sidan av tv-serien "Sherlock" med Benedict Cumberbatch, och det lågmälda mysteriet "Mr. Holmes" med Ian McKellen, kommer snart animerade "Mästerdetektiven Sherlock Gnomes" på bio.
 
Senare under 2018 spelar Will Ferrell och John C. Reilly de ikoniska rollerna i komedin "Holmes and Watson".
| 9 mars 2018 17:00 |