Film

Skribent

Tobias Andersson

26 januari 2023 | 18:15

Trailer: Shazam i tuff kamp mot ursinniga gudar

Snart är det dags för Billy Batson att utbrista ”Shazam” och denna gång ge sig i kast med ilskna gudinnor. ”Shazam! Fury of the Gods” susar upp på bio den 17 mars men redan nu kan du ta dig en titt på nya trailern.
Utan braskande actionscener spetsade regissören David F. Sandberg till superhjältegenren och DC:s universum med familjeäventyret ”Shazam!”. Uppföljaren är strax här (efter månader av förseningar) och av trailern att döma ser det ut att bli en minst lika härlig superhjältekomedi fullproppad med skämt och charm – som sig bör!
 
David F. Sandberg sitter även denna gång i registolen där han kul nog har slängt in lite påskägg och personliga referenser till Sverige. Precis som förra gången så är det Zachary Levi som drar på sig trikåerna som den charmige tillika biffige hjälten Shazam, som egentligen är 14-årige Billy i en fullvuxen manskropp.
 
Kolla in den nya trailern nedan där Shazam och hans superhjältefamilj har stött på patrull och måste dela ut smisk till en trio arga gudinnor som bestämt sig för att förgöra världen. Samtidigt måste Billy jonglera livet mellan sitt tonårs-jag och sitt vuxna alter ego som hjälte.
 
”Shazam! Fury of the Gods” har biopremiär den 17 mars.
 
| 26 januari 2023 18:15 |