Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 april 2018 | 23:15

"Shades of Blue" läggs ned efter den tredje säsongen

Trots de tittarmässiga framgångarna kommer "Shades of Blue" att läggas ned efter den tredje säsongen, som har premiär nu till sommaren.
"Shades of Blue" med Jennifer Lopez och Ray Liotta är en av NBC:s, tittarmässigt, mer framgångsrika tv-serier. Det kommer därför som lite av en förvåning att den tredje säsongen, som har premiär nu till sommaren, kommer att bli seriens sista.
 
Enligt THR beror det helt enkelt på att Lopez (som också är en av seriens exekutiva producenter) pressade schema inte kommer att låta henne att spela in fler säsonger i nuläget. Istället för att försöka hitta på något kreativt sätt att skriva ut hennes karaktär ur serien väljer de därför helt sonika att sluta på topp. 
 
 
Sarah Jeffrey som spelar Lopez dotter i "Shades of Blue" är sedan tidigare klar för "Förhäxad"-rebooten som en av de tre nya systrarna. Med både Jeffrey och Lopez borta hade det såklart gått att fortsätta följa Ray Liottas karaktär på något nytt ställe... men för egen del tycker jag att de har tagit helt rätt beslut.
 
De två första säsongerna av "Shades of Blue" har visats på TV3, det är i nuläget oklart om även den sista säsongen kommer att visas där - men gissningsvis blir det så.
 
Har du givit "Shades of Blue" en chans ännu? Tycker du att de gör rätt i att lägga ned serien efter nästa säsong? Kommentera gärna nedan!
| 4 april 2018 23:15 |