Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

1 september 2016 | 09:00

Ser du fram emot "Sherlock"? Spana in första bilden inför säsong 4!

En bild säger mer än tusen ord. Det här kan vi utläsa!
Visst känns det som en evighet sedan vi hörde något ifrån Sherlock och Watson? Idag kom dock en första bild inför säsong 4 som ett brev på posten.En bild säger mer än tusen ord och det här fotot talar om för oss att säsong 4 får utspela sig i modern tid - något som inte har hänt sedan 2014. Visst var årets julspecial "The Abdominable Bride" underhållande, men det var inte ett typexempel på den "Sherlock"-serie vi älskar.

Det är ingen förvåning att grabbarna ser dystra ut i bild. Skådespelaren Amanda Abbington har redan avslöjat att den fjärde säsongen blir mörkare i sin ton än vad vi har sett hittills och seriens stjärna Benedict Cumberbatch har teasat oss med att den blir mer intensiv än någonsin! Hoppas bara att duon inte är osams större delen av säsongen. Sherlock ser ovanligt frågvis ut på den här bilden och Watson verkar inte uppskatta det.

Fans kan vara tacksamma att en fjärde säsong äntligen är på väg! De senaste åren har både Benedict Cumberbatch och Martin Freeman varit fullbokade på diverse storfilmer vilket har omöjliggjort schemaläggningen av "Sherlock". Nu har inspelningen dragit igång och de tre nya avsnitten får premiär på BBC i januari 2017. Kom igen, SVT: vi förväntar oss att ni visar dem inom ett dygn senare.

Ser du fram emot nya avsnitt av "Sherlock"?
| 1 september 2016 09:00 |