Spel

Skribent

Veronica Sandström

22 februari 2018 | 16:00

Senaste nytt om Hideo Kojimas ”Death Stranding”

Nya talanger har värvats till Kojimas mystiska spel.
Det här är inte första uppdateringen ni kommer att få om det kommande spelet ”Death Stranding”. Jag är helt enkelt så pass nyfiken på det så ni får hänga på.
 
Förutom Norman Reedus (känd från ”The Walking Dead”) och Mads Mikkelsen (”Hannibal”, ”Casino Royale” etc.) medverkan så är nu den kända röstskådespelaren Troy Baker (mest känd som Joel i spelet ”Last of us”) och även skådespelerskan Emily O’Brien (känd från ”League of legends”). Men förutom det så är ju även giganten Guillermo del Toro inblandad (jag behöver inte ens nämna några av de mästerverk han har skapat).
 
 
Själva handlingen är fortfarande något av en gåta och de trailers som har släppts ger inte en sån tydlig bild heller. Tydligen har Mads Mikkelsen fått handlingen förklarad för sig men han tappade bort sig i den. Så det är nåt speciellt som Kojima och del Toro håller på att skapa. Men några av nyckelingredienserna ska vara död, bebisar och även sociala medier. Klarnar det för er? Jag tror jag förstår varför Mikkelsen blev förvirrad. Vi får helt enkelt vänta och se.
 
Något datum för släppet är inte än satt. Låt oss hoppas att det inte hamnar i samma svarta hål som ”P.T.” (aka ”Silent Hills”).
 
Är ni lika nyfikna som jag?
| 22 februari 2018 16:00 |