Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

24 september 2014 | 17:00

Se zombieexplosionen i nya trailern för "The Walking Dead"

AMC har släppt en actionpackad officiell trailer för zombiedramats femte säsong.
"Om ni möter några av de här personerna så döda dem. Tveka inte. De gör det inte."

Rick (Andrew Lincoln) har lärt sig den hårda vägen vad som gäller. Kolla in själva i senaste teasern som också innehåller en massa vapen och en fet zombieexplosion:


Häromdagen kom det också ett synopsis från AMC. Det lyder - obs, spoilervarning för de som inte är ikapp med hela säsong fyra:

"Fjärde säsongen av "The Walking Dead" slutade med att Rick (Andrew Lincoln) och de andra var tillfångatagna i tågvagnen i Terminus, i väntan på ett grymt öde. 

Säsong fem startar strax därefter. Vad som följer är en historia som väver samman de sanna motiven för folket i Terminus med ett hoppfullt sökande efter ett botemedel i Washington. Det berättar också om nya ställen, nya konflikter och nya hinder för gruppen att hålla samman och överleva. 

Historier kommer brytas upp och vävas samman. Rollfigurerna kommer finna kärlek och känna hat. Fred och konflikt. Förnöjsamhet och terror. Och, i jakten på en trygg tillflyktsort som de kan kalla hem, är det en fråga som hemsöker dem: 

Efter allt de sett, allt de varit med om och uppoffrat, allt de förlorat och hållit fast vid oavsett kostnaden - vilka har de blivit?"

Nya säsongen startar 12 oktober i USA. 2 november är det säsongsstart i svenska Kanal 9. 
| 24 september 2014 17:00 |