Film

Skribent

Andreas Samuelson

3 april 2024 | 20:30

Se upp i skogen! Bambi attackerar i trailern till nya sagoskräckisen

Dags för nästa älskade sagofigur att bli läskig i skräckformat. Rådjuret Bambi är inte så snällt i trailern till kommande ”Bambi: The Reckoning”.
Sedan framgången med “Winnie-the-Pooh: Blood and Honey” har man börjat planera och filma Twisted Childhood Universe, en slags Marvel-variant av skräckfilmer baserade på populära sagor.
 
Efter två filmer om Nalle Puh och hans mordiska vänner så kommer nu tredje delen i detta universum, nämligen ”Bambi: The Reckoning”. Filmen bygger på samma historia som den klassiska Disney-filmen om rådjuret från 1942.
 
I den här versionen är dock Bambi allt annat än snäll. När en kvinna (Roxanne McKee, ”Game of Thrones”) och hennes unga son (Tom Mulheron) är med om en bilolycka i skogen finner de sig snart jagade av det hänsynslösa, mordiska rådjuret.
 
Filmen är från samma skapare som “Winnie-the-Pooh: Blood and Honey”, producenten Scott Jeffrey och regissören Rhys Frake-Waterfield som den här gången bytt roller. Vi har tidigare rapporterat om att filmen kommer på bio i Sverige även om inget datum är klart.
 
Teaser-trailern visar inte mycket mer än att det är samma brittiska, lågbudgetkvalité som tidigare filmer. Filmen har premiär i hemlandet den 4 juli.
 
Se trailern här:
 
 
Får du lust att se ”Bambi: The Reckoning”?
| 3 april 2024 20:30 |