Film

Skribent

Tobias Andersson

20 maj 2023 | 12:00

Fasansfulla Bambi-rysaren går upp på bio i Sverige

Regissören bakom ”Winnie the Pooh: Blood and Honey” är i full färd med att utveckla sitt skräckuniversum. Nu är det bekräftat att nästa projekt ”Bambi: The Reckoning” släpps i Sverige.
En efter en utvecklas de omtyckta Disneyfigurerna till kallblodiga mördare. Men det förvånar nog ingen då ”Winnie the Pooh: Blood and Honey” blev en rejäl publiksuccé och drog in hela sex miljoner dollar i biointäkter, trots svalt mottagande av kritikerkåren.
 
Om du är en skräckfanatiker med koll vet du nog redan att regissören Rhys Frake-Waterfield har storslagna planer för att expandera Nalle Puh-slashern med ett blodigt universum fyllt med flera publikkära Disneykaraktärer. Hans kreativa idéer ska nu skrida till verket och näst på tur är den snälla hjorten Bambi som ska begå bloddrypande våldsdåd när han blir en skoningslös mördare.
 
”Bambi: The Reckoning” blir titeln – och tillhör du de som diggade den blodtörstige Nalle Puh har du all anledning att fira! Bambi-skräckisen släpps nämligen i Sverige då Njutafilms tar hand om distributionen, skriver The Hollywood Reporter. Visserligen har filminspelningen knappt börjat, något släppdatum har vi inte heller. Men med tanke på att Njutafilms såg till att ”Winnie the Pooh: Blood and Honey” hittade till biograferna så ska vi räkna med att vi även får se den otäcke Bambi på stora duken.
 
En blodigare version av ”Bambi” - snart på en biograf nära dig!
 
Än så länge vet vi inte mycket om storyn, men vem kräver något sådant av denna typ av lågbudgetrysare? Men The Hollywood Reporter kan avslöja att vi ska förvänta oss en muterad mördarhjort i samma anda som Cujo. Du vet, den där otäcka Sankt Bernhardshunden som Stephen King skrev om som även blev film.
 
Ser du fram emot att få se Bambi förvandlas till mördarmaskin?
| 20 maj 2023 12:00 |