Film

Skribent

Alexander Dunerfors

6 oktober 2012 | 14:01

Se om "Looper" med Rian Johnsons kommentarer

Har ditt dåtida jag redan sett "Looper", och gillat den, känns det kanske inte otänkbart att ditt framtida jag kommer göra om det. Och då hoppas regissören att du vill ha honom i örat.

Rian Johnson har spelat in ett kommentarspår som kan laddas ner i mobilen och lyssnas på under den bioaktuella sci-fi-filmens gång:

- Det är en udda grej jag testade med "The Brothers Bloom", och jag fick några önskemål om att göra det igen. Så varsågoda. Det är totalt annorlunda mot kommentarspåret som kommer finnas på Blu-ray- och DVD-utgåvan, lite mer tekniskt och detaljerat.

Uppenbarligen ska du dock inte lyssna på kommentarerna första gången du ser filmen, tillägger regissören. Se också till att inte störa någon granne med din lysande skärm.

- Det finns instruktioner i början, lyssna på inledningen innan du går in i biosalongen, och meddela mig hur det funkar, tipsar Johnson via filmens Tumblr.

Ladda ner Rian Johnsons kommentarspår till "Looper" här.

Kommentarspår på bio låter som en genial idé, så man kan bara hoppas att fler filmskapare nappar. Vilken film skulle du vilja se på bio med regissörens kommentarer? 

| 6 oktober 2012 14:01 |