Serie

Skribent

MovieZine

12 oktober 2022 | 21:00

Se hela säsongen av ”Sagan om ringen: Maktens ringar” gratis

På fredag sänds det sista av säsongens åtta avsnitt. Följ med Galadriel på ett episkt äventyr i höstens storsatsning på Amazon Prime Video.
Amazons mångmiljonsatsning på en egen ”Sagan om ringen”-serie visar sig ha gett goda resultat. Under hösten har tv-världen inte snackat om mycket annat än ”Maktens ringar” (utom möjligen en viss annan fantasyserie på HBO Max), och avsnitten med en generös speltid har bjudit på både vackra vyer, storslagen action och spännande mystik.
 
På fredag sänds säsongsfinalen, och för den som har hållt sig för att få bingekolla hela härligheten är det alltså dags. Och det bästa av allt, du behöver inte betala en krona!
 
Nya prenumeranter får nämligen prova på Prime Video utan kostnad i 30 dagar. Därefter kostar abonnemanget 59 kr/månad (du kan avsluta när som helst).
 
 
För Tolkien-lovers och Härskarringen-trilogins största fans har tv-serien öppnat upp porten till nya delar av Midgård och dess befolkning. "Maktens ringar" utspelar sig tusentals år innan "Sagan om ringen" och "Hobbit"-filmerna, och introducerar många nya karaktärer. I centrum står alven Galadriel, här som en ung krigare som vill hämnas sin brors död.
 
Arbetet med "Maktens ringar" säsong 2 är redan igång, men den andra säsongen kan komma att dröja till år 2024. Fram till dess har Prime Video många andra spännande originalserier att kolla in, som den omtalade och brutala  superhjältesatiren  "The Boys", eller nya sci-fi-serien "The Peripheral".
 

Prova på Amazon Prime Video i 30 dagar och streama "Maktens ringar" gratis här...

| 12 oktober 2022 21:00 |