Serie

Skribent

Alexander Svensson

15 maj 2024 | 17:35

Se första bilderna från säsong 2 av "The Last of Us"

Resan genom svampapokalypsen fortsätter.
“The Last of Us” tog världen med storm när den släpptes tidigt förra året, och var enligt många beviset för att tv-spelsadaptioner faktiskt kan fungera i Hollywood (för min del bevisades det redan 2016 med “Warcraft” men det är jag tydligen ganska ensam om).
 
Efter strejkrelaterade fördröjningar är produktionen av “The Last of Us” andra säsong igång sedan ett tag tillbaka, och HBO har nu förgyllt vår vardag med de första officiella bilderna från nya säsongen. De avslöjar förvisso inte mer än att Joel växt ut håret lite och Ellie fått en ny mössa, men det är ändå bättre än ingenting för hungriga fans. Se dem nedan:
 
 
 
Säsong två av “The Last of Us” kommer att baseras på spelet “The Last of Us Part II” (googla det inte om du är rädd för spoilers), som fortsätter följa Joel och Ellie på deras resa genom en svampdriven apokalyps.
 
Pedro Pascal och Bella Ramsey är självklart tillbaka i huvudrollerna. Nya ansikten för säsongen är bland andra Kaitlyn Dever (“Dopesick”), Isabela Merced (“Madame Web”) och Danny Ramirez (“Top Gun: Maverick”). Premiären förväntas ske någon gång under 2025.
 
Är du taggad på säsong 2 av “The Last of Us”?
| 15 maj 2024 17:35 |