Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

26 februari 2024 | 08:30

Se en berusad Pedro Pascal ta emot pris på SAG Awards: "Det här är fel"

Den omåttligt populäre skådespelaren var inte riktigt beredd på att gå upp på scen.
I helgen var det dags för SAG Awards, det amerikanska skådespelarfackets eget pris. En av de nominerade var blivande "Fantastic Four"-skådisen Pedro Pascal.
 
Pascal uppmärksammades för bästa manliga huvudroll i en dramaserie, för sin insats i skräckspelsserien "The Last of Us", tillsammans med Brian Cox, Kieran Culkin och Matthew Macfadyen för "Succession" och Billy Crudup för "The Morning Show".
 
Men det var alltså Pedro Pascal som kanske till sin egen största förvåning vann priset. Det visade om inte annat chocken i hans ansikte när hans namn lästes upp, och det korta men passionerade tacktalet:
 
- Det här är fel av flera skäl. Jag är lite berusad. Jag trodde att jag kunde bli full. Och, uh, tack HBO. Jösses Amalia, jag gör bort mig totalt. Men tack så mycket för det här!
 
Pedro fortsatte med att kalla priset "en otrolig jävla ära" (han kunde svära eftersom det sändes på Netflix), tacka rätt personer, och gå av scenen innan han fick en panikattack.
 
Det här sådana här spontaniteter som livar upp en kväll av prisutdelningar. Vi får hålla tummarna för lite liknande underhållningar när det är dags för Oscarsgalan, med eller utan alkohol.
 
Kolla in hela det charmiga tacktalet här:
 
Andra säsongen av "The Last of Us" ska ha börjat spelas in nu i februari, men kommer sannolikt inte ha premiär förrän 2025.
 

Läs också: Pedro Pascal har ännu inte sett "The Last of Us"-finalen: "Det gör för ont"

 
| 26 februari 2024 08:30 |