Serie

Skribent

Alexander Kardelo

14 juni 2023 | 09:00

Pedro Pascal har ännu inte sett "The Last of Us"-finalen: "Det gör för ont"

Det blir för emotionellt, menar skådespelaren bakom Joel i succéserien.
"The Last of Us"-skådisen Pedro Pascal ligger efter när det gäller att se "The Last of Us".
 
Många av oss slukade den postapokalyptiska HBO-serien när den släpptes i början av året. "Chernobyl"-skaparen Craig Mazins nya drama har hyllats som den bästa tv-spelsadaptionen någonsin, och Joel och Ellies vandring genom en zombiepackad värld har engagerat starkt.
 
Men skådespelaren bakom Joel vägrar att se det sista avsnittet - på grund av alla känslor som det för med sig. Det avslöjar han i en intervju med Variety:
 
- Jag såg alla avsnitt fram till slutet. Jag har aldrig jobbat med något lika länge, så min anknytning till den upplevelsen är så märklig. Jag är en snubbe som närmar sig 50, och att känna den här väldigt oskyldiga, halvt ilskna, emotionella anknytningen till en upplevelse som är över...
 
 
- Serien fortsätter, men jag kommer aldrig möta Bella för första gången igen. Att jobba med Craig (Mazin), men hela teamet, med min vän Coco som fixade mitt hår, och hela den familjekänslan... Det var som att bli förälskad, och jag känner att "jag vill inte bli förälskad", förstår du? För att det gör för ont.
 
Som tur för oss som faktiskt såg klart hela kalaset, är det redan känt att "The Last of Us" fortsätter med fler säsonger. Här kan du läsa mer om vad säsong 2 kan handla om...
| 14 juni 2023 09:00 |