Serie

Skribent

Josefine Krischausky

12 november 2021 | 15:45

Se den första bilden från "How I Met Your Mother"-spinoffen

Tidigt nästa år får "How I Met Your Father", med Hilary Duff i huvudrollen, till slut premiär.
Premiären av "How I Met Your Father", som spinner vidare på den populära komediserien "How I Met Your Mother", börjar närma sig. En spinoffserie har länge varit på gång, men idén har flera gånger runnit ut i sanden. Men tidigare i år beställde Hulu tio avsnitt, och en ny, första bild visar att serien trots allt verkar bli av på riktigt den här gången.
 
Denna gång kretsar historien kring Sophie, spelad av Hilary Duff, som ska berätta för sin son om hur hon träffade hans pappa. Vi får sedan följa Sophie och hennes vänner i lite yngre dagar, när de både försöker hitta kärleken och sig själva, i en modern värld full av möjligheter och dejtingappar.
 
Vi kommer alltså introduceras till flera helt nya karaktärer, där Duff får sällskap av skådespelarna Chris Lowell (sedd i bland annat "Glow" och "Promising Young Woman"), Tom Ainsley, Tien Tran, Francia Raisa och Suraj Sharma. På den nya bilden ser vi hela den ledande ensemblen tillsammans, poserande på Brooklyn Bridge. 
 
 
Faktum är dock att bilden egentligen är tagen långt bort från New York. Collider berättar att den sekvens från serien som utspelar sig på bron filmades i Disneys studio i Kalifornien, med hjälp av teknik som tidigare har använts för tv-produktioner som "The Mandalorian". 
 
Hulu har ännu inte bekräftat ett exakt premiärdatum för den första säsongen av "How I Met Your Father". Förväntningen är dock att serien, som vi troligtvis kommer kunna följa på Disney+, släpps i början av 2022. 
| 12 november 2021 15:45 |