Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 april 2021 | 23:55

Hulu beställer en första spinoff-säsong av "How I Met Your Father"

Den populära komediserien "How I Met Your Mother" får en spinoffserie med Hilary Duff i huvudrollen.
Deadline rapporterar att den populära komediserien "How I Met Your Mother" som rullade på CBS mellan 2005 och 2014, kommer att få en spinoff-serie hos Hulu. Den här gången blir det däremot skådespelerskan Hilary Duff ("Lizzie McGuire") som kommer att få berätta för sin son om hur hon träffade hans pappa, genom den nya tv-serien "How I Met Your Father".
 
Det är däremot oklart huruvida "How I Met Your Mother"-karaktärerna Ted Mosby, Marshall Eriksen, Lily Aldrin, Robin Scherbatsky eller Barney Stinson kommer att ha vägarna förbi i den nya serien. Särskilt med tanke på att originalserien visades hos CBS (ViacomCBS) och den nya serien kommer att höra till Hulu (Disney).
 
Det har varit snack om en spinoffserie till "How I Met Your Mother" ett flertal gånger och det har till och med spelats in ett pilotavsnitt till "How I Met Your Dad", med Greta Gerwig i huvudrollen för några år sedan... som sedan skrotades. Manusförfattarna Isaac Aptaker och Elizabeth Berger hade en idé som nästan blev av häromåret, men när de fick ta över som showrunners för "This Is Us" så fanns inte tiden kvar längre. Men nu är det just Aptaker och Berger som har fått förtroendet att skapa den nya spinoffen, med originalseriens skapare ombord som producenter. 
 
Hilary Duff kommer att spela mamman Sophie i den nya serien.
 
Med tanke på att det är Hulu som har beställt de 10 avsnitten som kommer att utgöra den första säsongen, så kommer vi här i Sverige med största sannolikhet att kunna följa spinoffserien via Disney+.
 

Läs också: Hej då, Barney Stinson!

 
Kommer du att ge "How I Met Your Father" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 21 april 2021 23:55 |