Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

31 mars 2014 | 11:01

Hej då, Barney Stinson!

I natt tar "How I Met Your Mother" slut efter nio säsonger och 208 avsnitt. MovieZine säger farväl till komediseriens roligaste rollfigur.

Alla har så klart sina favoriter i serien, men det är obestridligt så att ständigt kostymklädde Barney Stinson, spelad av Neil Patrick Harris, är den som kommer lämna störst avtryck efter sig när "How I Met Your Mother" tar slut. Särskilt under de tidiga säsongerna då Barneys inflytande i populärkulturen resulterade i både böcker ("The Bro Code", "The Playbook", "Bro on the Go" och "Bro Code for Parents" ) och i ett antal odödliga fraser. Eller vad sägs som "It's gonna be legen- wait for it... dary!", "Suit up!", "Challenge accepted!"? Eller alla hans varianter på high-fives? Eller hur "awesome" han är?

"Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I’m awesome. I’m your bro—I’m Broda!"

Sajten Stylight har med anledning av "How I Met Your Mothers" TV-avsked gjort en mycket ambitiös infografik över Barneys alla klädval i serien. Eller som de kallar den: "En sammanfattning av den legendariska Barney Stinson-stilen". 

Kolla in den här!

Infografik av STYLIGHT.se

Och det blev också en grafik över alla outfits han haft:

Infografik av STYLIGHT.se

Imponerande, visst? Och som de nämner så dedikerades avsnitt 100 till Barneys kostymer och resulterade i det legen - wait for it... dary sång- och dansnumret "Suit Song":

Så berätta nu i kommentarerna - vilket är ditt bästa Barney-ögonblick?

| 31 mars 2014 11:01 |