Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

30 augusti 2016 | 16:30

"Scrubs" Zach Braff gör comeback i nya komediserien "Start Up"

Samma manusförfattare, samma skådis, ny serie. Det här ska "Start Up" handla om!
Det har gått drygt tio år sedan Zach Braff var det stora, lovande namnet på tv-skärmen efter sin charmiga roll som Dr. J.D i "Scrubs". Hans popularitet fördubblades när han släppte komedifilmen "Garden State" 2004 och alla började skriva "Balls" i pannan med spritpenna på sina sovande vänner. Vad hände sen? Inte mycket. Förutom några cameos här och där i "Inside Amy Schumer", "Community" och "Undateable", regisserade han nyligen crowdfunding-filmen "Wish I Was Here" med sig själv i huvudrollen och drog snarare till sig anti-fans. Men likt en fenixfågel reser han sig från askan av sin karriär och flyger in i en ny komedi-serie kallad "Start Up"!

"Start Up" följer Zach Braff som en karl i 30-årsåldern med fru och barn, som en dag bestämmer sig för att sluta sitt gamla tråkiga jobb för att starta upp ett eget företag. Mest troligt möter han motgångar som försätter honom i knasiga situationer (förhoppningvis ihop med en sarkastisk vaktmästare).

Zach Braff ska själv regissera igen, men manuset är skrivet av "Scrubs"-författaren Matt Tarses, baserat på podcasten "Start Up".

ABC vann projektet genom ett budkrig mellan kanalerna och ger "Start Up" en försiktig chans med ett pilotavsnitt till att börja med, men det är hyfsat säkert att säga att Zach Braff fortfarande drar publik och att serien får stanna. Efter den kraschlandning "Scrubs" hade efter att original-skådisarna lämnade över facklan till ett nytt gäng, är det på tiden att någon fyller tomrummet i tv-tablån.

Gillar du Zach Braff?
| 30 augusti 2016 16:30 |