Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

12 december 2023 | 10:01

Bekräftat: "Saw XI" har fått grönt ljus

"I want to play a game" sa någon för 20 år sedan och satte igång en filmserie som kontinuerligt matat alla skräckfans med diverse kroppsdelar, kreativa fällor och otroliga vändningar.
I samband med premiären av "Saw X" i slutet av september diskuterade producenterna Oren Koules och Mark Burg en eventuell elfte film med Dexerto
 
- "Saw X" slutar på ett sätt att publiken vill veta vad som ska hända sen. Det är en slags cliffhanger. Och det finns en fantastisk scen i eftertexterna som jag hoppas att folk stannar kvar för, säger Burg.
 
Knappt tre månader senare och $107 miljoner rikare bekräftar "Saw"-seriens officiella kanaler på sociala medier att en elfte film har fått grönt ljus. Detta med ett mystiskt inlägg som bör få varenda "Saw"-fantast att vibrera av spänning. 
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAW (@saw)

 
27 september 2024 är det alltså dags att återvänta till Jigsaws värld. "Saw X" är seriens bäst mottagna uppföljare och trots svalt betyg på MovieZine verkar filmen ha gått hem hos fans världen över. Filmen utspelar sig mellan händelserna i första och andra filmen, något som kreativt öppnat nya dörrar och möjligheter för filmskaparna. Burg fortsätter: 
 
-  Och om filmen går hem, så har flera skådespelare från förr redan ringt och frågat om de kan få vara med i nästa film, eftersom vi går tillbaka i tiden.
 
Möjligheterna är ändlösa och fortsätter man på samma spår kanske "Saw XI" utspelar sig mellan andra och tredje filmen. Den som lever får se. 
 
Behövs det verkligen en elfte film i serien? Kommentera nedan. 
| 12 december 2023 10:01 |